Mey Liang  är kvinnan bakom Magnetic Nail Design.
För mer än 30 år sedan startade hon Magnetic Nail Academy. Hennes resa började när hon åkte till USA för att lära sig mer om nagelkonst, därefter öppnade hon sin egen nagelstudio och gick sen vidare till att utbilda elever i nagelkonst och då började hon uppbyggnaden av sin internationella nagelskola. Med dessa erfarenheter valde hon 2012 att starta sitt eget märke Magnetic Nail Design.

När Mey började 1983, först som nagelstylist, sedan som pedagog och distributör och slutligen som ägare till Magnetic Nail Design, bestämde hon sig för 1 sak: ”Nagelstylisten jobbar väldigt hårt och därför måste hon också göra vinsten”.

För att uppnå detta har vi konsekvent investerat i effektivitet, kvalitet och hållbarhet genom åren, så att produkten du använder är pålitlig och erbjuder en fin balans mellan kvalitet och pris. Naturligtvis är Magnetic inte den billigaste leverantören av nagelprodukter, men det är den enda leverantören som kan erbjuda dig hela paketet till ett alltid realistiskt pris.

UTBILDNING ÄR GRUNDEN

 

Sedan början har yrkesutbildning varit grunden för vårt företag och därför för branschen som helhet. Mey, Jaap och sedan ett helt team av lärare utbildade av dem arbetar fortfarande dagligen med att förbättra och förnya vårt kursutbud så att det passar ännu närmare våra kunders förändrade önskemål. Under tiden finns det mer än 750 utbildare och 120 distributörer över hela världen som tillhandahåller utbildning enligt Magnetic Nail Academy-metoden.

Magnetic Produkter

Magnetic Nail Design är den nederländska marknadsledaren och tillverkaren av ett brett utbud av produkter för professionella nagelstylister: med inte mindre än 3500 produkter.

Alla våra produkter är inte bara kosmetiskt anmälda, utan vi producerar också enligt ISO 22.716: Good Manufacturing Practices for Cosmetic Industry. Magnetic Nail Design har haft denna oberoende ISO-standard sedan 2012, vilket gör oss till den första tillverkaren av nagel produkter som använder denna strikta ISO-standard och som är ackrediterad för detta.

DIN SÄKERHET ÄR VÅR MISSION

Eftersom vi anser att säkerhet är det viktigaste, tillämpar vi ”försiktighetsprincipen” som den gäller inom EU. Därmed väljer vi att sätta säkerheten över trender ur moralisk synvinkel. Produkterna vi säljer har testats noggrant och varje produkt har genomgått oberoende säkerhetsbedömningar för att försäkra oss om deras säkerhet. För detta har vi ingått ett unikt samarbete med en oberoende och specialiserad konsult som kritiskt granskar alla våra val inom Magnetic Nail Design, analyserar dem och ger oss råd vid behov. Tillförlitlighet, kvalitet, säkerhet och service är självklarheter inom vår organisation. När du väljer Magnetic blir dessa kärnvärden också grundpelarna i ditt eget företag.

 

Butik
Magnetic har funnits i Sverige sedan flera år tillbaka och hösten 2017 blev vi huvuddistributörer för Magnetic Nail Design. Vi har precis flyttat till nya, större och modernare lokaler. Här finns nagelbutik, utbildning och salongsverksamhet. Välkomna in att besöka oss i butik eller i vår webbshop.

Utbildning 
Vi har arbetat med magnetic produkter i ca 15 år. Vi erbjuder en professionell utbildning med både praktiska och teoretiska övningar på högsta nivå och arbetar bara med de bästa produkterna.

Salong
Vår salong öppnades för cirka 30 år sedan och vi har sedan dess drivit och utvecklat den framgångsrikt. Vi erbjuder allt inom hår och naglar, utöver detta så arbetar vi också med frans förlängning, spraytan, vaxning och tandblekning samt utbildning inom frans förlängning och vaxteknik.
Besök gärna vår hemsida för mer information.