Mey Liang  är kvinnan bakom Magnetic Nail Design.
För mer än 30 år sedan startade hon Magnetic Nail Academy. Hennes resa började när hon åkte till USA för att lära sig mer om nagelkonst, därefter öppnade hon sin egen nagelstudio och gick sen vidare till att utbilda elever i nagelkonst och då började hon uppbyggnaden av sin internationella nagelskola. Med dessa erfarenheter valde hon 2012 att starta sitt eget märke Magnetic Nail Design.

Butik
Magnetic har funnits i Sverige sedan flera år tillbaka och hösten 2017 blev vi huvuddistributörer för Magnetic Nail Design. Vi har precis flyttat till nya, större och modernare lokaler. Här finns nagelbutik, utbildning och salongsverksamhet. Välkomna in att besöka oss i butik eller i vår webbshop.

Utbildning 
Vi har arbetat med magnetic produkter i ca 15 år. Vi erbjuder en professionell utbildning med både praktiska och teoretiska övningar på högsta nivå och arbetar bara med de bästa produkterna.

Salong
Vår salong öppnades för cirka 30 år sedan och vi har sedan dess drivit och utvecklat den framgångsrikt. Vi erbjuder allt inom hår och naglar, utöver detta så arbetar vi också med frans förlängning, micro blading, spraytan, vaxning och tandblekning samt utbildning inom frans förlängning och vaxteknik.
Besök gärna vår hemsida för mer information.